بیمه های حمل و نقل صادراتی بیمه هایی اند که مبدا ایران و مقصد کشور خارجی است. بیمه های حمل و نقل وارداتی، صادراتی و ترانزیت بر اساس مبدا و مقصد آن ها دسته بندی می شوند و همه واردکنندگان کالا به این بیمه نامه نیاز دارند.
خساراتی که این بیمه پوشش می دهد
خطرات بیمه نامه های صادراتی به دو دسته تقسیم می شوند:
1. بیمه نامه صادراتی با خطرات معمولی که شامل حادثه ای که برای وسیله نقلیه روی می دهد و نیز آتش سوزی روی وسیله نقلیه می شود.
2. بیمه نامه صادراتی با خطرات اضافی که شامل خسارتی است که به این روش ها وارد می شود: در هنگام تخلیه و بارگیری، سرقت کلی محموله، پرت شدن کالا از روی وسیله نقلیه و برخورد شیء خارجی با مورد بیمه. در این نوع بیمه نامه ها، خطرات اضافی با محاسبه اضافه نرخ و فرانشیز ارائه می شود.
انواع کلوزهای باربری
کلوز A : این نوع بیمه همه خطرهایی را که باعث از بین رفتن یا آسیب دیدن کالای مورد بیمه می شود، به جز موارد استثنا شده
کلوزB : خطرهایی که در پوشش قرار می گیرند:
کلوز C: خطرهایی که در پوشش قرار می گیرند:
توتال لاست: (خسارت کلی)
از بین رفتن کل کالا در یک مرحله، در نتیجه آتش سوزی و غرق شدن کشتی
استثنائات به صورت خلاصه:
بیمه گذار فرم پیشنهاد بیمه باربری را تکمیل می کند و آن را مهر و امضا می کند. سپس کارشناس مبلغ حق بیمه را محاسبه می کند و به بیمه گذار اعلام می کند. سپس مراحل صدور بیمه نامه و پرداخت حق بیمه انجام می شود.
محاسبه حق بیمه
نرخ حق بیمه در بیمه نامه های داخلی به عوامل مختلفی بستگی دارد؛ از جمله: مسیر حمل، نوع کالا از نظر آسیب پذیری و خطرناک بودن (تخم مرغ و جوجه یکروزه، یا کالاهای شکستنی و حساس) و نوع خطرات.
مشاوران ما از طریق این شماره 57923000 پاسخگو خواهند بود